Co-working Stockholm

Är du egenföretagare men saknar någonstans att sitta som inte är hemma eller på cafe? Vill du ha chansen att möta andra frilansare eller egenföretagare, knyta viktiga kontakter och utöka ditt nätverk?

Då kan det vara idé att fundera på att skaffa plats på ett kontor i Stockholm med Telefonplans största coworking. Men vad innebär co-working egentligen?

Kort om Coworking

Coworking innebär att du istället för att ha en egen kontorslokal, delar ytor med andra företag. Det leder till en större social samvaro och möjligheten till nätverkande är stor.

Coworking är en marknad som växer så det knakar och allt fler egenföretagare och frilansare ser fördelarna med ett delat kontor. Många som jobbar på ett coworkingkontor tycker att deras arbete känns mer meningsfullt än de som sitter hemma.

Det ger också en större flexibilitet att kunna droppa in på kontoret när som helst.

En annan stor fördel med en plats på coworking är korta kontrakt och uppsägningstider, vilket gör det väldigt flexibelt för dig som kanske snart kommer behöva anställa någon eller vill kunna byta omgivning snabbt.

Kolonien Coworking

Hos Kolonien Coworking i Stockholm hittar du modernt inredda coworkingkontor där allt som krävs för ett produktivt arbete ingår. Sjävklart har vi höj- och sänkbara skrivbord, ergonomiska stolar, internet och skrivare. Du väljer själv om du vill ha en fast eller flexibel plats för att slå dig ner där det är ledigt.

Vi har flera bokningsbara mötesrum när du behöver sitta ostört eller ska ha det där viktiga mötet. Mötesrummen är utrustade med projektor eller TV för att ni utan problem ska kunna hålla en presentation och få till ett kreativt möte. 

I huset finns också konferenslokaler att hyra om ni ska anordna ett större event.

Alla som hyr hos Kolonien Coworking får tillgång till våra gemensamma kök. Där hittar du alltid nybryggt kaffe, mikrovågsugnar samt kyl och frys.

kontorshotell Stockholm

I närheten

Vid Kolonien Coworking på Telefonplan, precis söder om Stockholm, hittar du som är träningsintresserad både SATS-gym och ett klättercenter, Västberga IP och ett utegym. Det finns massor av restauranger med mat från väldens alla hörn. Njut av bl.a. bufférestaurang, bistro, hamburgare, sushi, pizza eller läckerheter från det indiska eller libanesiska köket. Det finns även finare alternativ för eventuella affärsluncher dit du kan ta era allra viktigaste gäster.

Alldeles runt hörnet hittar du även mataffärer, café, apotek, kemtvätt, frisör, barberare och butiker.

Hitta hit

Förbindelserna från och till Stockholm city är mycket goda. Det finns både tunnelbana (Telefonplan) och flera busslinjer går förbi precis utanför. Tar du bilen finns parkering precis utanför kontorshotellet och E4:an är bara två minuter bort.

kontorshotell i Stockholm

Vår vision

För oss är det viktigt att du hittar kontorslösningen – med coworking eller kontorslokal i eget rum – som hjälper just din verksamhet att utvecklas. Vi strävar mot att alltid vara flexibla och hjälpa till att hitta lösningen som tar ditt företag till nästa nivå.

Har du frågor eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa just ditt företag? Tveka inte att höra av dig till oss, antingen via formuläret nedan eller slå en signal på 08-525 220 31.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.