Kontorshotell i Hägersten

Varför Kontorshotell?

För att lyckas som företag är det viktigt att ha tillgång till en fast punkt, där jobbet blir så effektivt som möjligt. Det kan dock vara både tidskrävande och dyrt att hitta ett kontor i Hägersten. Vanliga kontor har ofta oflexibla kontrakt, med lång hyrestid och uppsägning. Ni behöver också inreda kontoret själva, se till att internet finns. Det blir helt enkelt stora utgifter för att skaffa ett kontor. Det kan leda till att att ni håller tillbaka på utgifterna eller får fokusera på fel saker. Överväg kontorshotell istället så blir uppstarten betydligt mycket enklare. Då får ni ett redan inrett kontor med tillgång till internet från dag ett och ni slipper extra utgifter. Detta är smart, särskilt för nystartade företag.

Även större företag kan dra nytta av att hyra in sig på kontorshotell. Med sin flexibilitet är det ett bra alternativ om man vill starta en filial i en annan stad till exempel.

Lokalerna är anpassade för er

Våra ljusa kontor, mitt i Hägersten, är självklart inredda för att ni ska kunna jobba så effektivt som möjligt. Alla kontor är utrustade med höj och sänkbara bord och ergonomiska stolar. På varje våningsplan har ni tillgång till flera bokningsbara mötesrum som ger möjlighet till kreativa möten. Rummen är utrustade med tv eller projektor och allt som behövs när ni ska hålla möten eller den där viktiga pitchen.

Utöver mötesrummen finns det konferenslokaler i huset när ni behöver hålla ett större event, perfekt för kick-offen.

När ni hyr in er på kontorshotell hos oss i Hägersten får ni även tillgång till gemensamma kök. Här finns alltid nybryggt kaffe, kyl, frys och mikrovågsugnar.

Fördelarna med kontorshotell är många, möjligheten till nätverkande är en av dem. Hos Kolonien Kontorshotell i Hägersten hyr över 70 företag in sig. Det blir en naturlig mötesplats där ni kan träffa nya kontakter, knyta till er viktiga personer eller någon som kan hjälpa ert företag i framtiden.

Kolonien Kontorshotell i Hägersten

Vi erbjuder kontorshotell i Hägersten strax söder om Stockholm. Vi har lång erfarenhet och över 3000 kvadratmeter, fördelat på tre våningsplan, tillägnat flexibla kontorslösningar och möten. Med 80 rum i varierande storlek till vårt förfogande gör vi allt för att kunna erbjuda smidiga lösningar för just ert kontor. Vi erbjuder kontor till allt från start-ups, egenföretagare, frilansare och större företag. I ljusa och fräscha lokaler finns vi här för att hjälpa er nå företagets mål.

kontorshotell Stockholm 1

I närheten

Vid Kolonien Kontorshotell, finns både SATS-gym och ett klättergym. Du hittar restauranger med mat från världens alla hörn. Mataffärer, café, apotek och butiker ligger precis intill.

Hitta hit

Våra kontorshotell ligger i Hägersten precis söder om Stockholm. Det finns tunnelbana och busshållplats precis utanför kontoret. Tar du bilen finns det parkering precis utanför och E4:an ligger två minuter bort.

kontorshotell i Stockholm

Vår vision

För oss är det viktigt att du hittar kontorslösningen som hjälper just dig att utvecklas. Vi strävar mot att alltid vara flexibla och hjälpa till att hitta lösningen som tar ditt företag till nästa nivå.

Har du frågor eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa just ditt företag? Tveka inte att höra av dig till oss, antingen via formuläret nedan eller slå en signal på 08-525 220 31.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.