Kontorshotell i Stockholm

Vad innebär kontorshotell?

Alla företag behöver en fast punkt där de kan jobba så effektivt som möjligt. Alla har dock inte möjlighet att hyra ett helt kontor. Det kan vara både tidskrävande och dyrt att skaffa kontor i Stockholm. Vanliga kontor har ofta långa hyreskontrakt, det krävs stora utgifter för att komma igång och uppsägningstiden är lång. Det gör att många håller tillbaka vilket kan resultera att företaget inte växer som ni vill eller når upp till er fulla potential.

Då kan det vara en bra idé att hyra in sig på ett kontorshotell Stockholm istället. Då ingår det mesta av det ni annars behöver köpa från externa leverantörer och ni slipper stora utgifter precis i starten av ert företag, något som är väldigt viktigt att tänka på.

För det större företaget kan det vara en smart och flexibel lösning för att erbjuda personal arbetsplatser nära hemmet.

Kontorslokalerna är anpassade för att ni ska få jobbet gjort

Självklart är våra ljusa kontor möblerade med höj och sänkbara skrivbord och bekväma kontorsstolar. Ni har tillgång till flera mötesrum med möjlighet till kreativa möten som ökar era chanser på marknaden. I mötesrummen har ni tillgång till TV eller projektor för att effektivt kunna hålla presentationer och pitchar.

Förutom mötesrum finns även konferenslokaler i huset när ni behöver planera ett större event. Perfekt om ni ska ha kick-off. Allt för att ni ska ha möjligheter att lyckas.

När ni hyr kontor hos oss får ni självklart tillgång till våra gemensamma kök. Där har ni tillgång till nybryggt kaffe och espresso, kyl, frys och mikrovågsugnar.

En stor fördel med kontorshotell är möjligheten till nätverkande. Hos Kolonien Kontorshotell hyr över 70 företag in sig under samma tak vilket gör att det blir en naturlig mötesplats där det finns möjlighet att knyta nya kontakter och samarbetspartners varje dag. Vem vet, ni kanske hittar guldkornet som hjälper till att ta företaget till nästa nivå.

Förutom kontoren erbjuder vi även platser för coworking till dig som är frilansare eller egenföretagare men inte behöver ett helt kontor. Du kan välja mellan drop-in för större flexibilitet eller att ha en fast plats om du är där ofta. Här sitter du i ett gemensamt arbetsrum med flera andra. Här är möjligheten för samarbete stor. Självklart har även du som använder vår coworking tillgång till skrivare, mötesrum och köksytorna, precis som de som hyr kontor.

Kolonien Kontorshotell och Co-working i Stockholm

Vi ligger vid Telefonplan i Stockholm och har över 3000 kvm fördelat på tre våningsplan tillägnat kontorslokaler och möten. Till vårt förfogande har vi 80 rum i olika storlek som bidrar till våra flexibla kontorslösningar i ljusa och fräscha lokaler. Här erbjuder vi kontor och goda möjligheter för start-ups, egenföretagare, frilansare och mer etablerade verksamheter.

Vilka ni än är, finns Kolonien Kontorshotell och coworking här för att ni ska kunna växa.

kontorshotell Stockholm

I närheten

På Telefonplan hos Kolonien Kontorshotell hittar du som är träningsintresserad både SATS-gym, utegym och ett klättercenter. Det finns massor av restauranger med mat från väldens alla hörn. Njut av bland annat bufférestaurang, bistro, hamburgare, sushi, pizza eller läckerheter från det indiska och libanesiska köket. Det finns även finare alternativ för affärslunch, dit ni kan ta era allra viktigaste gäster.

Alldeles runt hörnet hittar ni även mataffärer, café, apotek, kemtvätt, frisör, barberare och butiker.

Hitta hit

Förbindelserna från och till Stockholm city är mycket goda. Det finns både tunnelbana och flera busslinjer går förbi precis utanför. Tar du bilen finns parkering precis utanför och E4:an två minuter bort. 

kontorshotell i Stockholm

Detta erbjuder vi när ni hyr hos oss på Kolonien Kontorshotell och Coworking

 • Ljusa och fräscha kontor med anpassningsbar design
 • Höj och sänkbara bord, så du kan variera din jobbställning
 • Ergonomiska stolar
 • Internet, både trådlöst och fast
 • Nätverksskrivare på alla våningar
 • Köksytor med kylskåp, frys, mikrovågsugnar,
  kaffemaskin, vattenkokare, porslin och bestick
 • Mötesrum med tv eller projektor finns på alla våningar
 • Brevfack för alla gäster på kontorshotellet
 • Städservice
 • En ljus entré med reception
 • Cykelrum med närliggande omklädningsrum och dusch
 • Möjlighet att hyra konferenslokal för större event, möten och kick-off
 • Bra förbindelser in till Stockholm City

För oss är det viktigt att ni hittar kontorslösningen som hjälper just ert företag att utvecklas och vi strävar mot att alltid vara flexibla och hjälpa till att hitta lösningen som tar er till nästa nivå.

Har ni frågor eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa just ert företag? Tveka inte att höra av er till oss, antingen via formuläret nedan eller slå en signal på 08-525 220 31.

Kolonien kontorshotell och coworking finns här för er oavsett om det är första dagen företaget finns eller om ni har hundra års erfarenhet. 

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.